Zakelijk kraamcadeau 

Pippaloentje.nl is al meer dan 11 jaar dé specialist in gepersonaliseerde kraamcadeaus.

We hebben een groot assortiment in originele kraamcadeaus met naam. Persoonlijke en unieke babycadeaus om een collega of zakenrelatie te feliciteren met de geboorte van een baby. Een blijvende herinnering die gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Persoonlijke service

De afgelopen jaren hebben we een grote klantenkring opgebouwd, waaronder veel bedrijven waarvoor wij de zakelijke kraampakketten mogen verzorgen. Persoonlijke service is een van de kernwaarden van Pippaloentje.nl. We werken met een klein team, je hebt dus altijd een vast aanspreekpunt. We denken mee indien je speciale wensen hebt en we nemen alle zorgen uit handen. We adviseren je graag over de kraamcadeaus en de mogelijkheden zakelijk kraamcadeau bestellen. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te spreken.

Gratis cadeauservice

We pakken het kraamcadeau mooi in en versturen het indien gewenst rechtstreeks naar de kersverse ouders. We sturen een handgeschreven kaartje mee met jullie persoonlijke felicitatie boodschap.

Achteraf betalen op factuur | Zakelijk kraamcadeau

Het is mogelijk om zakelijk achteraf te betalen op factuur. De factuur voor het kraamcadeau sturen wij per email naar jullie administratieve afdeling, indien gewenst met een kostenplaats. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling direct te betalen met Credit Card, iDeal of Paypal.