Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om het cadeau direct naar de ontvanger te sturen?
Ja, kies dan tijdens het bestelproces voor de optie `Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven`.  Wij pakken het cadeau mooi in en sturen, namens jou, een handgeschreven kaart mee. 

Wat als de ontvanger niet thuis is/er een verkeerd adres wordt ingevuld en het cadeau naar Pippaloentje.nl wordt teruggestuurd?

Het is natuurlijk vervelend dat het bestelde cadeau niet op de plaats van bestemming aankomt. Wanneer de ontvanger niet thuis is of wanneer het cadeau niet afgeleverd kan worden, wordt het naar een PostNL of ander pakketpunt in de buurt gebracht of retour gestuurd naar Pippaloentje.nl. De verzender van het cadeau krijgt hier bericht van (vaak via de mail). Wij raden onze klanten aan dat, wanneer je een cadeau naar iemand anders verstuurd, er met regelmaat even naar de track en trace gekeken wordt om de status van het pakket te zien.

Wanneer er een pakket retour is gekomen bij Pippaloentje.nl, nemen we contact op met de verzender van het pakket. We kunnen het pakket nogmaals versturen. Wij brengen hiervoor wel opnieuw de verzendkosten in rekening.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wij werken vanuit onze eigen borduurstudio en kunnen je kraamcadeau daarom snel leveren. We versturen je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Dus ook wanneer je op korte termijn op kraamvisite gaat ben je bij Pippaloentje.nl aan het juiste adres! Meer weten over de levertijden? Kijk dan op onze pagina ‘Levertijd‘.

Wat bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten van brievenbuscadeaus bedragen 3,95 euro binnen Nederland. Voor het verzenden van pakketten hanteren wij 5,95 euro verzendkosten binnen Nederland. Voor pakketten naar Belgie en Duitsland rekenen we 9,50 euro verzendkosten. Meer weten over de verzendkosten of hoe de verzending in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina ‘Verzendkosten‘.

Is het mogelijk om op factuur te betalen?
Voor bedrijven is het mogelijk om op factuur te betalen, met een betalingstermijn van 30 dagen. Hiervoor ontvangen wij graag de gegevens van het bedrijf een Kamer van Koophandel en BTW nummer.

Kan ik zelf een kraammand samenstellen met naamcadeaus?
Dat is zeker mogelijk! Laat ons even weten wat je wensen zijn dan helpen wij je graag verder. Je kunt ons bereiken via de telefoon (bellen of Whatsapp) of via de mail.

Ik heb een speciale wens, kunnen jullie mij verder helpen?
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.