Betaalmogelijkheden

iDEAL, Bancontact, Creditcard en Apple Pay

Betaal veilig online in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank via iDEAL, Bancontact, Creditcard (Mastercard, Maestro en VISA) en Apple Pay.

Zakelijk betalen op factuur

Voor bedrijven is het mogelijk om te betalen op factuur, met inachtneming van een betaaltermijn van 30 dagen. De kosten bedragen 2,95 euro voor deze optie.

De factuur leveren wij digitaal aan nadat wij je bestelling hebben verstuurd. Indien gewenst sturen we de factuur rechtstreeks naar jullie administratie. 

Betalen via bankoverschrijving

Het orderbedrag liever zelf naar ons rekeningnummer overmaken? Dan kun je betalen via bankoverschrijving. Wanneer we de betaling hebben ontvangen gaan we gauw met je bestelling aan de slag.

Klarna achteraf betalen

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we Klarna Achteraf betalen aan. De betaling dient aan Klarna te worden gedaan. De kosten bedragen €1,95 voor deze optie.

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.