Verzendkosten

€ 3,95 Brievenbuspost binnen Nederland
€ 5,95 Pakketpost binnen Nederland
€ 9,50 Pakketpost naar België en Duitsland
Gratis Bij een bestelling boven € 75 gratis verzending (binnen Nederland)

 

We versturen de pakketten via PostNL of GLS. Doorgaans worden de pakketten binnen een dag bezorgd binnen Nederland. Houdt rekening met een levertijd van ca 1-3 werkdagen voor pakketten naar België en Duitsland. 

Zodra je bestelling klaar is ontvang je een track en trace code waarmee je je pakket kunt volgen. Je kunt zelf kiezen of je de bestelling thuis of op je werk wilt laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL punt of ander pakketpunt bij jou in de buurt, je hoeft dan niet bang te zijn dat je de pakketbezorger misloopt.

Brievenbuspakketjes kunnen niet worden afgeleverd bij een PostNL punt of andere pakketpunten. Deze worden altijd bij je thuis bezorgd. Wanneer je een brievenbuspakketje anoniem wilt ontvangen (voor bijvoorbeeld een zwangerschapsaankondiging), laat dit dan even weten door middel van een notitie bij je bestelling, een mailtje of een belletje.

Wil je een bestelling bij je eigen bedrijf of bij een ander bedrijf laten bezorgen? Houdt er dan rekening mee dat we de bestelling dan misschien wat later met de post meegeven. Bij veel bedrijven is er in het weekend niemand aanwezig, wat maakt dat het pakketje niet bezorgd kan worden. Bestel je bijvoorbeeld op donderdag een en is je bestelling vrijdag al klaar voor verzending? We zullen je dan vragen of we het pakket op maandag met de post mee mogen geven zodat we zeker weten dat het pakketje goed aan komt!