Even voorstellen

Ik ben Lisette en ik ben sinds januari 2023 de trotse eigenaresse van Pippaloentje.nl. In het verleden heb ik al voor deze mooie webshop mogen werken. Toen ik de kans kreeg om de webshop over te nemen heb ik geen moment getwijfeld. Een flinke uitdaging, want ik ben van origine verpleegkundige. Een creatieve verpleegkundige wel, want een deel van mijn hobby’s komen samen in de webshop. Een perfecte kans dus!

Samen met mijn verloofde en mijn dochter woon ik in het mooie Haarlem. Mijn borduurstudio is gevestigd in de Cruquius, lekker om de hoek! Hier ben ik in de ochtenden aan het werk zodat ik in de middagen bij onze dochter kan zijn. Wanneer zij slaapt werk ik de administratie en de voorraad van de webshop bij, bedenk ik nieuwe kraampakketten en cadeau koffertjes en beantwoord ik vragen van klanten en bedrijven.

Persoonlijke service en kwaliteit staan voorop; alle bestellingen worden met zorg samengesteld, gepersonaliseerd, mooi ingepakt en netjes verzonden zodat het een feestje is om cadeau te geven en om te krijgen. Van het begin tot het eind ben ik betrokken bij je bestelling; je kunt dus met al je vragen bij mij terecht.

Heb je een speciaal verzoek of heb je een idee in je hoofd en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of heb je een suggestie om de webshop te verbeteren? Dan hoor ik het graag! Ik ben te bereiken via Whatsapp, Facebook, Instagram en via de mail.

Groetjes,
Lisette van Pippaloentje.nl

Over Pippaloentje.nl

Pippaloentje.nl is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit passie en al meer dan 10 jaar dé webshop voor de meest persoonlijke en leukste naam- en kraamcadeautjes.

Met ons uitgebreide assortiment is er voor elk kindje een kraammand, kraamcadeau koffer of een cadeautje te vinden. We personaliseren de cadeautjes met de grootste zorg, dat maakt je cadeau persoonlijk en uniek! Ook voor een originele zwangerschapsaankondiging of een babyshowercadeau ben je bij ons aan het juiste adres.

We borduren en bedrukken de cadeautjes vanuit onze eigen borduurstudio in de Webshoplocatie in de Cruquius. Dankzij deze ruimte hebben we alle producten ruim op voorraad waardoor we de cadeautjes snel kunnen leveren. We versturen bestelde cadeautjes binnen 1-2 werkdagen. Is er haast bij? Met een belletje of een mailtje weet je binnen een dag of het mogelijk is om je cadeautje met spoed te bestellen en te verzenden.

We pakken alle cadeaus mooi in zodat je het cadeau ook direct naar de gelukkige ontvanger kunt sturen. We voegen indien gewenst een felicitatiekaartje met persoonlijke boodschap aan het pakket toe. Zo blijft het een persoonlijk cadeautje, ook als je zelf niet in de gelegenheid bent om op visite te gaan.

Vaak worden cadeautjes meteen naar de ouders of een kindje toegestuurd. Daarom sturen we de besteller, wanneer er een gepersonaliseerd cadeautje is besteld, een persoonlijke mail toe met een foto van het resultaat. Het is namelijk wel zo leuk om te weten wàt je toestuurt en hoe het cadeautje eruit is komen te zien.

Pippaloentje.nl heeft inmiddels een grote vaste klantenkring die de webshop weten te vinden als ze een origineel kraamcadeau willen bestellen. Voor zowel particulieren als aan een breed scala zakelijke klanten mogen we de vaste kraamcadeaus verzorgen. Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Stuur gerust een berichtje! 

Vestigingsadres:
Cruquiuszoom 51
2142 EW Cruquius

Tel: +31 6 27580416 
E-mail: info@pippaloentje.nl
KVK: 88475786
BTW: NL37KNAB0515136751

Oudroze badcape geborduurd met naam + felicitatiekaartje 'Welkom lieve baby'