Navigatie

Privacy statement

Pippaloentje.nl hecht veel waarde aan de veiligheid van onze website en de verwerking van persoonsgegevens. Om het winkelen bij Pippaloentje.nl makkelijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Bij een bezoek aan onze website www.pippaloentje.nl bewaren wij:

- jouw domeinnaam
- jouw emailadres indien je deze zelf achterlaat op de website
- de domeinnaam van andere websites die je hebt geraadpleegd om naar www.pippaloentje.nl te gaan
- alle informatie die je vrijwillig verstrekt

Wij gebruiken deze informatie voor het verwerken van je bestelling en het versturen van nieuwsbrieven (indien je je hiervoor aanmeld). Tevens kunnen wij deze gegevens gebruiken om jou relevantere online advertenties te bieden. De informatie kan doorgegeven worden aan andere organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn, die de informatie kunnen gebruiken voor commerciële doeleinden.

Als je je bestelling achteraf wilt betalen kunnen wij je kredietwaardigheid toetsen. Wij werken hiervoor samen met Afterpay. Zij mogen je gegevens alleen gebruiken voor het toetsen van je kredietwaardigheid.

Wij bewaren persoonsgegevens tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Je hebt het recht om deze gegevens eerder in te trekken. Je kunt hiervoor een verzoek indienen via info@pippaloentje.nl

De persoonsgegevens die je achterlaat op onze website zijn inzichtelijk voor derde partijen waar wij mee samenwerken, te weten Mijnwebwinkel.nl en Google voor het verwerken van je order, Myparcel, Mollie en Afterpay voor de logistieke en financiele afhandeling van je bestelling. Wij hebben met deze partijen verwerkingsovereenkomsten afgesloten, om de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen.


Bescherming persoonlijke gegevens

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding - Dit houd in dat je persoonsgegevens zijn beschermd bij verlies en diefstal. De SSL-certificaten zijn standaard inbegrepen op plaatsen waar je persoonsgegevens achter laat op de website. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Pippaloentje.nl
Contactpersoon: Marieke van Meene
Telefoonnummer: +31 (0)6 - 27580416 
E-mail: info@pippaloentje.nl
Vestigingsadres: Planetenweg 2, 2132 HP Hoofddorp
Postadres: Blankenstraat 35, 2132 RS Hoofddorp
BTW: NL184465217B01

Voor klachten over onze website heb je het recht om contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2012 - 2018 Pippaloentje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Wij delen klantgegevens met derden om services namens Pippaloentje.nl uit te voeren. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.