Bedrijfskraamcadeaus

Marieke van Meene | Pippaloentje.nlAls een collega of zakenrelatie een kindje heeft gekregen, wilt u het kersverse gezin natuurlijk feliciteren namens het bedrijf en alle collega’s. Bij Pippaloentje.nl kunt u terecht voor unieke en gepersonaliseerde kraamcadeaus met de naam van het kindje erop geborduurd. Een blijvende herinnering die gegarandeerd in de smaak zal vallen.

We pakken het kraamcadeau mooi in en versturen het indien gewenst direct naar de kersverse ouders. We voegen een handgeschreven kaartje toe met een felicitatieboodschap namens u of uw organisatie. De factuur voor het kraamcadeau sturen wij per email naar uw administratieve afdeling, u heeft er verder geen omkijken naar. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling met Ideal te betalen.

De afgelopen jaren hebben we een grote klantenkring opgebouwd, waaronder veel bedrijven waarvoor wij de kraampakketten mogen verzorgen. Persoonlijke service is een van de kernwaarden van Pippaloentje.nl. We houden u op de hoogte van de levering en we denken graag met u mee indien u een speciaal verzoek heeft.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken.