Jullie worden opa en oma

Het mooiste nieuws dat je je ouders en schoonouders kunt brengen is toch wel dat zij opa en oma worden. Niet alleen voor jezelf en je partner is het heel bijzonder, maar ook je ouders krijgen een kleinkind. Of het nu het allereerste kleinkind is en dat je ouders voor het eerst opa en oma worden of dat zij al een of meerdere kleinkinderen hebben, het blijft bijzonder.

Het moment dat jullie je ouders vertellen dat zij opa en oma worden zul je niet snel vergeten. Hoewel het nieuws op zich al mooi is, is het natuurlijk extra leuk om een cadeau te geven waarmee je aan je ouders vertelt dat zij opa en oma zullen worden. Dat kan op verschillende manieren. In onze webshop vind je een aantal cadeaus voor de aanstaande opa en oma. Heb je speciale wensen of wil je het cadeau iets aanpassen, bijvoorbeeld om het aan de aanstaande oom en tante te kunnen geven dan horen we het graag. Naast cadeaus voor de aanstaande opa en oma vind je in de webshop ook cadeaus voor de grote broer of zus, bijvoorbeeld een slabbetje met de tekst 'Hoera, ik word grote broer', 'Hoera, ik word grote zus' of 'Hiep hiep hoera, ik krijg een broertje of zusje'.

Je wilt natuurlijk niet te lang wachten om het mooie nieuws 'jullie worden opa en oma' te brengen aan je ouders. Wij kunnen je cadeau snel leveren omdat we alle opa en oma cadeaus op voorraad hebben. Klik op de volgende link om alle cadeaus te bekijken die te maken hebben met een geboorteaankondiging of maak hieronder je keuze:

 

Geboorteborden

Jullie worden opa en oma

Grote broer en grote zus

 

Babycadeau

Slab Jullie worden opa en oma

 

© 2012 - 2021 Pippaloentje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel