Hoe werkt het?

Geboorte raambord met naam

1. Kies je geboortebord

Maak je keuze uit een van de geboorteborden. Geef ons de gewenste naam door en (optioneel) een geboortedatum. Is het lettertype in het voorbeeld naar wens, of heeft een ander lettertype je voorkeur? Laat het ons gerust weten als je de tekst op het bord iets wilt aanpassen, bijvoorbeeld ‘hoera mijn zusje is geboren’ in plaats van ‘hoera een meisje’. Je kunt dit vermelden in het opmerkingenveld of stuur een email naar info@pippaloentje.nl

2. Plaats je bestelling

Als je een geboortebord hebt uitgekozen plaats je via de website je bestelling. Je kunt eenvoudig en veilig betalen via Ideal, of na ontvangst van de factuur die wij je toesturen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zal de bestelling in behandeling worden genomen. 

3. Digitale proefdruk goedkeuren

Wij sturen je per email een digitale proefdruk toe van het ontwerp. Wanneer je hier akkoord op geeft zullen wij je bestelling verwerken. Binnen ca. 4-5 werkdagen ontvang je je unieke geboorte raambord. Wil je het bord eerder ontvangen, dan kun je voor een meerprijs van 10 euro ook kiezen voor ‘spoedlevering’. Je ontvangt het bord dan binnen 1-2 werkdagen.


Kosten
De kosten voor een uniek geboortebord met naam bedragen 29,50 euro, plus 5,95 euro verzendkosten binnen Nederland en naar België. De verzendkosten buiten Nederland en België zijn op aanvraag.

Levertijd
Bij standaard levering bedraagt de levertijd ca. 4 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling en goedkeuring van de proefdruk. Je geboortebord wordt bezorgd door DHL, zij leveren van maandag t/m vrijdag.

Spoedlevering
Wanneer je je geboortebord sneller geleverd wilt hebben kun je voor 10 euro extra kiezen voor spoedlevering. Na ontvangst van je Ideal-betaling en goedkeuring van de proefdruk (voor 17:00 uur) wordt je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd.

Geslacht onbekend
Is het geslacht nog niet bekend? Geen enkel probleem, wij kunnen ook twee aparte proefdrukken van verschillende raamborden toesturen. Je betaalt slechts voor een bord en zodra je zoon of dochter is geboren laat je ons weten welk bord je wenst te ontvangen. Wij zullen je bestelling dan direct plaatsen.

Afmetingen en materiaal raambord
Een raambord wordt ook wel een v-bord of makelaarsbord genoemd. Onze raamborden worden full colour gedrukt op stevig kanaalplaat van 5 mm dik, ook wel buplex genoemd. Het plaatmateriaal is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Het is zeer stevig en door het lichte gewicht makkelijk te bevestigen. Bovendien is het inkt water- en UV-bestendig.

Opengevouwen meet het raambord 70 cm breed en 50 cm hoog. Dit is inclusief een vouwrand van 4 cm aan beide zijden.

Geboortebord met naam


Hoe bevestig je het raambord?
Wij leveren je geboorte raambord met dubbelzijdig raamtape. Dit is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Zorg er wel voor dat het raam schoon en droog is alvorens je het raambord bevestigd. Als het bord zorgvuldig is aangebracht is het bestand tegen alle weersomstandigheden.

Vragen?
Heb je vragen of een speciaal verzoek, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Geboorte raambord

© 2012 - 2021 Pippaloentje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel